プレスリリース2010

2011年3月16日

東北地方太平洋沖地震につきまして

東北地方太平洋沖地震で被災された皆様には、心からのお見舞いを申し上げますと共に、被災地域の一日も早い復興をお祈り致します。

弊社、株式会社細川洋行では、現在本社、大阪支店、埼玉三芳工場、群馬藤岡工場、および川崎研究センターともに無事を確認しており、通常営業を行っております。

今後の状況により、営業に影響が出る場合がございましたら、こちらのホームページ他にてお知らせいたします。
何卒ご理解頂きます様、重ねてお願い申し上げます。

株式会社細川洋行
代表取締役社長 山田 積貞

On the Japan Earthquake

Hosokawa Yoko Co., Ltd. would like to express its profound sympathy and condolences to the victims of the earthquake in Northern Japan. We sincerely hope that those affected area will be recovered at the earliest possible.

We have confirmed all Hosokawa Yoko Co. Ltd. facilities’ (Tokyo Head Office, Osaka Sales Office, Saitama Miyoshi Plant, Gunma Fujioka plant,Kawasaki Research & Development Center) safety. And now, we are on operation as usual.

We will inform you on our website and/or other method if there is anything interferes with our operation. We would appreciate your warm understandings under the circumstances.

Morisada YAMADA
Hosokawa Yoko Co., Ltd.
President